Aflați cum să sortați și să tratați în prealabil rufele în mod corespunzător

 

Tipul de material textil: Nu spălați împreună materialele textile delicate (de ex., lâna sau mătasea) și materialele textile mai rezistente (de ex., prosoapele).

 

Temperatura de spălare: Vă recomandăm să acordați atenție simbolurilor de întreținere de pe etichetele confecțiilor. Acestea vă indică temperatura la care puteți spăla materialele textile.

 

Nivelul de murdărire: Nu spălați rufele foarte murdare (pete rezistente) împreună cu materialele textile puțin murdare (de ex., de la transpirație).

 

Intensitatea culorii (doar rufele colorate): În special confecțiile roșii și negre se pot decolora și trebuie, prin urmare, spălate împreună cu culori similare. Acordați atenție indicațiilor de pe etichetele confecțiilor.

 

Tratarea prealabilă a rufelor:

Materialele textile foarte murdare trebuie spălate imediat. Petele noi sunt mult mai ușor de îndepărtat decât cele uscate. Petele pot fi tratate în prealabil cu Persil Regular Gel or Persil Color Gel. Aplicați o cantitate mică de gel pe pata, frecați ușor cu dispozitivul de dozare și lăsați să acționeze timp de maxim 10 minute, apoi spălați normal.

Apasă pentru a asculta articolul

Your browser does not support HTML5 <AUDIO> element. Download audio.