Persil Persil-Premium Persil 4in1 Discs

Îngrijirea hainelor după spălare

Cum să vă îngrijiți hainele după spălare

Scoateți hainele din mașina de spălat cât de repede puteți după spălare și uscați-le. Acest lucru împiedică hainele umede să prindă mirosuri neplăcute. Veți evita, de asemenea, încrețirea inutilă și veți ușura călcatul, economisind astfel energie electrică.

Uscarea în spații exterioare
După spălare, întindeți rufele imediat ce este posibil. Acest lucru previne mucegaiul și încrețirea inutilă. Dacă neteziți rufele și le așezați în forma lor atunci când le întindeți pe sârma de rufe, veți ușura călcatul rufelor. Cămășile și bluzele pot fi întinse la uscat pe un umeraș de haine. Dacă este posibil, uscați în poziție orizontală confecțiile din lână și mătase și nu la soare.

Uscarea în mașina de uscat rufe
Utilizarea mașinii de spălat rufe economisește foarte mult timp pentru că nu mai atârnați rufele pe sârmă una câte una. Previne, de asemenea, umiditatea extensivă în apartament, în cazul în care uscați rufele la interior. Există, de asemenea, avantaje și pentru confecții. De ex., prosoapele uscate în mașina de uscat sunt scoase moi și delicate. Totuși, nu uscați confecții delicate în mașina de uscat rufe. Simbolurile de întreținere vă indică dacă o confecție poate fi uscată în mașina de uscat rufe.