Informații interesante

mana trecand prin campul de lavanda
Loading...

Parfumurile constau dintr-un amestec de ingrediente parfumate folosite care dau un parfum plăcut rufelor dvs. Dintre câteva mii de componente de parfumuri diferite utilizate pentru a crea mirosuri plăcute și de lungă durată, unele sunt mai frecvent asociate cu alergii decât altele și, prin urmare, sunt menționate pe ambalajul produselor cosmetice, precum și pe cel al detergenților și produselor de curățare. Prin urmare, acestea sunt identificate în mod clar pe etichetele Persil. Scopul este de a permite persoanelor cu o alergie cunoscută să evite cumpărarea produselor care conțin substanța respectivă.

Cum folosim parfumurile? 

teanc de haine albe si verzi
Loading...

Parfumurile nu numai că oferă un miros plăcut și de lungă durată rufelor, dar și produselor Persil ca atare. În funcție de variantă, selectăm și parfumurile, astfel încât să vă puteți bucura de mirosul de rufe curate, proaspăt spălate pentru mai mult timp. În plus, unele parfumuri special dezvoltate combat mirosurile neplăcute, ceea ce este deosebit de important pentru îmbrăcămintea sport. Toate parfumurile pe care le folosim respectă toate cerințele legale și au fost testate pe scară largă pentru compatibilitate cu sănătatea. Produsele noastre pentru piele sensibilă nu conțin parfumuri care trebuie declarate.

De unde provine acest ingredient?

Unele dintre ingredientele parfumurilor din Persil provin din natură. Cu toate acestea, unele ingrediente sunt produse și în mod artificial pentru a elimina din natură produsele secundare nedorite sau pentru a furniza cantități suficiente.

Găsiți combinația perfectă pentru nevoile dvs.

Piele sensibilă

Gelul Persil Sensitive și detergentul pudră Persil Sensitive au fost dezvoltate pentru persoanele cu piele sensibilă. Poziționați ca detergenți deosebit de compatibili cu pielea, formulele acestora conțin parfumuri dezvoltate special pentru a nu provoca alergii și nu conțin coloranți.

Curățenie igienică

Rufele curate contribuie la un mediu sănătos pentru dvs. și familia dvs. Produsele noastre Persil, cu tehnologia lor de curățare în profunzime, vă vor menține rufele curate și igienizate.