Skip to Content

Termeni si conditii de utilizare

Introducere

Acest site este proprietatea Henkel AG & Co. KGaA, Henkelstrasse 67, 40589 Düsseldorf, Germania. Informatia disponibila pe acest site despre Henkel AG & Co. KGaA (denumita in continuare Henkel), despre companiile afiliate Henkel si terti se vrea a fi cat se poate de corecta.

Cu toate acestea, nu putem garanta pentru corectitudinea informatiei. Henkel nu-si asuma nicio responsabilitate pentru vreo greseala din continutul acestui site.

Declaratiile facute pe acest site au fost facute in concordanta cu cunostintele si convingerile noastre. Cu toate acestea, rezultatele finale pot diferi in mare masura de declaratiile initiale, deoarece depind de un grup de factori de natura competitionala si macroeconomica care sunt in unele cazuri foarte dificil de actualizat constant pe acest site.

Accesand acest site, acceptati fara nicio restrictie sau rezerva urmatorii Termeni Generali de Utilizare a Site-ului pe care ii puteti vizualiza sau tipari.

ACEST WEBSITE SI INFORMATIILE DIN WEBSITE NU SUNT AUTORIZATE UTILIZARII IN INTERIORUL STATELOR UNITE ALE AMERICII SAU CETATENILOR ORI REZIDENTILOR SUA. ACESTE PERSOANE SUNT RUGATE SA CONTACTEZE WEBSITEUL SUA LOCAL SAU WEBSITEURILE COMPANIILOR CARE SUNT AFILIATE CU HENKEL.

Termeni generali de folosire a site-ului

1. Legea drepturilor de autor

Paginile site-ului nostru sunt protejate de legea drepturilor de autor. In particular, orice reproducere, adaptare, traducere, stocare sau procesare in alte media, incluzand stocarea si procesarea prin mijloace electronice se bucura de copyright. Orice utilizare partiala sau integrala va necesita acordul prealabil in scris din partea Henkel CEE, numita in continuare Henkel. Atat continutul cat si structura site-ului sunt protejate de legea drepturilor de autor. Orice reproducere a informatiilor sau datelor, in particular folosirea textelor sau imaginilor de produse (cu exceptia materialelor de presa) necesita acordul prealabil in scris din partea Henkel. Ilustratiile sunt protejate de § 73 Legea Austriaca a Drepturilor de Autor (UrhG). Drepturile de diseminare si de reproducere sunt detinute de Henkel. Drepturile de folosinta ale imaginilor se pastreaza atunci cand imaginile sunt adaugate automatic sau manual intr-o arhiva.

Fotografiile de presa Henkel pot fi folosite doar pentru scopuri editoriale. Imaginile Henkel care sunt reproduse si/sau modificate pentru scopuri editoriale trebuie sa contina anuntul de copyright "© [An] Henkel AG & Co. KGaA. Toate drepturile rezervate." Retiparirea este gratuita, cu toate acestea cerem o copie a documentelor.

© 2014 Henkel AG & Co. KGaA, Düsseldorf. Toate drepturile rezervate.

2. Marci inregistrate

Logo-ul oval Henkel, "Excellence is our passion" si toate denumirile produselor si/sau reprezentarile grafice ale produselor aflate pe aceste pagini sunt marci inregistrate ale partenerilor aditionali, co-partenerilor, membrilor si reprezentantilor legali. Orice abuz sau utilizare neautorizata ale acestor marci sunt interzise si constituie incalcari ale legii marcilor, legii dreptului de autor si a altor legi ale proprietatii intelectuale si ale concurentiei neloiale.

3. Renuntarea la drepturi ale partilor terte ale websitului

a. Paginile acestui website contin linkuri ("hyperlinkuri") catre alte websituri care sunt administrate de parti terte si ale caror continuturi nu sunt cunoscute companiei Henkel. Henkel permite doar accesul catre aceste situri, dar nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul acestora. Linkurile noastre catre websiturile partilor terte sunt menite sa va faciliteze navigarea. Formularile de pe siturile redirectionate nu ne apartin. Nu ne identificam cu niciun fel de continut de pe paginile de website ale partilor terte. In particular, nu ne asumam nicio raspundere pentru incalcarile prevederilor legale sau pentru incalcarile drepturilor partilor terte.

b. Administratorii websiturilor la care se ajunge prin redirectionarea de pe websitul Henkel sunt exclusiv responsabili de continutul acestor pagini, de asemenea de produsele puse in vanzare sau de comenzile relationate, de orice tip.

c. Henkel nu isi asuma responsabilitatea pentru nicio incalcare a legii dreptului de autor, a legii marcilor sau a drepturilor proprietatii intelectuale sau personale care se pot produce pe o pagina accesata printr-un hyperlink.

d. In cazul unei comenzi sau unei declaratii legale de orice fel, se incheie un contract intre utilizator si administratorul websitului respectiv sau intre utilizator si alta parte legala sau persoana instruita in aceasta privinta, fara nicio relationare intre Henkel si utilizator. Va rugam sa consultati termenii legali si conditiile de utilizare de pe websitul redirectionat.

4. General Disclaimer

Orice responsabilitate Henkel pentru prejudiciile survenite in urma utilizarii acestui website - fara a tine seama de cauzele legale, inclusiv ofensele - este limitata la prejudiciile cauzate cu buna stiinta sau prin neglijenta grava. In aceeasi masura, responsabilitatea obligatorie Henkel fata de incalcarile contractuale, totalitatea reclamatiilor va fi limitata la prejudiciile previzibile. Acest lucru nu va afecta responsabilitatea Henkel in privinta legii Responsabilitatilor Produsului sau in alte garantii oferite anterior. Deasemenea, limitarile responsabilitatilor mai sus mentionate nu se aplica in cazul vatamarilor corporale, atentarii la viata sau sanatatea unei persoane.

Henkel se angajzeaza sa nu permita intruziunea virusilor pe websitul Henkel, pe de alta parte, Henkel nu poate asigura absenta totala a virusilor. Drept urmare, recomandam o atentie deosebita pentru protectia impotriva virusilor (ex: prin scanare) inainte de descarcarea de date si documente de pe website.

Henkel nu raspunde de greselile sau erorile serviciilor oferite pe website-ul Henkel, independente de responsabilitatile sale, nici de validitatea acestora.

5. Prevederi si declaratii

Prevederile si declaratiile de pe acest website au fost incheiate in concordanta cu misiunea si principiile noastre. Cu toate acestea, rezultatele actuale obtinute de Henkel pot sa difere considerabil fata de aceste prevederi si declaratii deoarece depind de o serie de factori de natura macroeconomica si competitiva, care sunt, in unele cazuri, independente de controlul Henkel. Fara a aduce prejudicii obligatiilor legale prin amendarea prevederilor si declaratiilor, Henkel nu urmareste sa actualizeze toate prevederile si declaratiile continute de acest website.

6. Produsele Henkel

Produsele prezente pe acest website sunt exemple de produse ale companiei Henkel din intreaga lume. Henkel nu garanteaza ca un produs prezent pe website este disponibil si in tara ta. Pentru lista completa a produselor Henkel disponibile in tara ta, viziteaza pagina Henkel corespunzatoare tarii tale; accesul direct se face de pe prima pagina Henkel, sub denumirea "Henkel International".

7. Diverse

Acesti Termeni generali de utilizare sunt formulati si se afla sub egida legii Republicii Federale Austria fara legatura cu Conventia Contractelor pentru Vanzarea de Bunuri Internationale, aplicatie pe care Conventia acestor Termeni de Utilizare o exclude dupa cum urmeaza. In aceasta privinta, conform cu legea aplicata, locul de judecata pentru toate neintelegerile legate de acest website se gaseste in Düsseldorf, Germany. In cazul in care oricare din aceste hotarari judecatoresti sunt sau devin nejustificate, acest lucru nu va afecta hotararile judecatoresti ramase.