Skip to Content

Pentru o lume mai curată

mama cu fetita in natura

De generații, pasiunea noastră a fost să dezvoltăm inovații care să asigure cea mai bună performanță pentru rufele dvs. Ne-am angajat să contribuim la o lume mai curată, oferindu-vă produse sigure pentru dvs., familia dvs. și mediul înconjurător și care oferă rezultate de spălare perfecte.

 • Formulele noastre evoluează constant pentru a oferi performanțe și mai bune la temperaturi scăzute, contribuind la economisirea energiei și la reducerea impactului nostru asupra mediului.
 • Dezvoltăm în mod constant ingrediente pentru a îmbunătăți  modul acestora de a se degrada și a proteja natura.

Astăzi, toate ambalajele Persil sunt deja complet reciclabile atunci când sunt  sortate corect. De asemenea, ne străduim să creștem proporția de plastic deja reciclat în ambalajele noastre în următorii ani și, de asemenea, să folosim plastic organic.

Persil: inovații responsabile pentru dvs. și pentru mediu. Pentru o lume mai curată, pas cu pas.

Ingredientele noastre
Ambalajele noastre
Dezvoltarea procesului de fabricație
Contribuția dvs.

Facem lumea mai curată

 • certificatele Persil

  Certificatele noastre

  Henkel este un pionier în dezvoltarea detergenților ecologici și a fost prima companie care a semnat „Documentul A.I.S.E. pentru spălare și curățare durabilă” în 2005. Companiile care se alătură acestei inițiative a Asociației internaționale pentru produsele de îngrijire a casei și a rufelor se angajează să își îmbunătățească continuu procesele și să raporteze anual cu privire la progresele economice, cele privind mediul și cele sociale realizate pe baza unor cifre cheie stabilite.

 • copil face baloane de sapun

  Piele sensibilă

  Detergentul lichid Persil Sensitive și detergentul pudră Persil Sensitive au fost dezvoltate pentru persoanele cu piele sensibilă. Poziționați ca detergenți deosebit de compatibili cu pielea, formulele acestora conțin parfumuri dezvoltate special pentru a nu provoca alergii și nu conțin coloranți

 • femeie care imbraca o fetita cu o camasa alba

  Curățenie igienică

  Rufele curate contribuie la un mediu sănătos pentru dvs. și familia dvs. Produsele noastre Persil, cu tehnologia lor de curățare în profunzime, vă vor menține rufele curate și igienizate.