Skip to Content

Certificările noastre

Pe ambalajul produselor noastre Persil veți găsi diferite sigle, ce reprezintă certificări ale produselor. Găsiți o prezentare generală în continuare:

cuplu strange rufele de la uscat

ECARF (Centrul European de Cercetare pentru alergii) certifică faptul că anumite produse și servicii au fost complet adaptate nevoilor persoanelor care suferă de alergii. Un comitet consultativ independent format din 15 dintre cei mai importanți oameni de știință și tehnicieni internaționali a elaborat criteriile pentru evaluarea diferitelor grupuri de produse, cum ar fi creme, detergenți, pulverizatoare și hoteluri. Acestea includ valori specifice și criterii de excludere care scad mult probabilitatea reacțiilor alergice. Criteriile sunt actualizate periodic pentru a ține cont de cele mai recente descoperiri științifice. Un produs primește eticheta dacă auditurile sau studiile pot demonstra că sunt îndeplinite criteriile.

Încă din 2009, Persil Sensitive a fost primul detergent din lume care a primit premiul ECARF pentru detergenți antialergici. Persil Sensitive conține parfumuri dezvoltate special pentru a nu provoca alergii și nu conține coloranți.

Henkel este un pionier în dezvoltarea detergenților ecologici și a fost prima companie care a semnat „Documentul A.I.S.E. pentru spălare și curățare durabilă” în 2005. Companiile care se alătură acestei inițiative a Asociației internaționale pentru produsele de îngrijire a casei și a rufelor se angajează să își îmbunătățească continuu procesele și să raporteze anual cu privire la progresele economice, cele privind mediul și cele sociale realizate pe baza unor cifre cheie stabilite.

Deoarece Henkel este membră A.I.S.E., toate produsele Persil conțin sigla corespunzătoare și descrierea „Membră a Inițiativei”. În plus, unele dintre produsele noastre poartă sigla verde. Acest lucru indică faptul că produsul în cauză nu este doar fabricat de o companie sustenabilă, dar are și un profil de sustenabilitate progresivă. De exemplu, patru criterii au avut până acum o importanță deosebită pentru categoria „detergenți”: ingrediente sigure pentru mediu, eficiența resurselor în ceea ce privește cantitățile de dozare și materialul de ambalare, performanța de spălare la temperaturi scăzute și informațiile pentru consumatori. Pentru a primi noul „sigiliu de sustenabilitate” introdus în 2020, ambalajele din plastic trebuie să fie, de asemenea, 100 % reciclabile, reutilizabile sau compostabile. Ambalajele din carton trebuie să fie reciclabile și să conțină cel puțin 70 % material reciclat sau achiziții 100 % sustenabile. 

Găsiți combinația perfectă pentru nevoile dvs.

  • copil face baloane de sapun

    Piele sensibilă

    Detergentul lichid Persil Sensitive și detergentul pudră Persil Sensitive au fost dezvoltate pentru persoanele cu piele sensibilă. Poziționați ca detergenți deosebit de compatibili cu pielea, formulele acestora conțin parfumuri dezvoltate special pentru a nu provoca alergii și nu conțin coloranți

  • familie se plimba in natura

    Responsabilitatea Henkel

    În calitate de pionier în domeniul sustenabilității, dorim să promovăm noi soluții pentru o dezvoltare sustenabilă și să dezvoltăm cu succes afacerea noastră în mod responsabil și economic. Aceasta include toate activitățile companiei - pentru întregul lanț de valori.