Skip to Content

Dezvoltarea procesului de fabricație

O creștere accentuată a conținutului de CO2 al atmosferei încălzește planeta și este principala cauză a schimbărilor climaterice. Dacă vom continua cu strategia noastră economică actuală și nu ne adaptăm stilul de viață, temperatura globală medie ar putea crește semnificativ până la sfârșitul acestui secol - cu consecințe grave pentru planetă și viețuitoarele acesteia.

camion cu produse Henkel

Persil lucrează continuu pentru a-și îmbunătăți amprenta de mediu de-a lungul întregului său lanț valoric, contribuind astfel în mod eficient la strategia de sustenabilitate a Henkel. La nivel de companie, Henkel se concentrează pe utilizarea eficientă a resurselor sale, reducând consumul de energie al activităților sale globale și evitând emisiile de gaze cu efect de seră. În plus, Henkel s-a angajat să devină o companie ecologică până în 2040. Informații detaliate despre strategia și obiectivele de protecție climatică ale Henkel pot fi găsite aici:

https://www.henkel.com/sustainability/positions/climate-positive.

Cu ajutorul Calculatorului pentru amprenta de carbon Henkel, consumatorii își pot calcula, de asemenea, amprenta personală de CO2 și sunt astfel sprijiniți să-și aducă personal contribuția la limitarea schimbărilor climatice. Informații suplimentare despre aceasta pot fi găsite mai jos.

turbina eoliana

Strategia noastră de sustenabilitate

Eficiența energetică și protecția climatului sunt componente integrale ale strategiei de sustenabilitate a Henkel, care își propune să creeze mai multă valoare pentru clienți, consumatori, vecini și companie - reducând în același timp amprenta de mediu a companiei. Puteți găsi informații mai detaliate despre strategia de sustenabilitate a Henkel aici:

buton masina de spalat

Descoperiți amprenta dvs. personală

Acordați câteva minute utilizării Calculatorului pentru amprenta de carbon dezvoltat de Henkel și Institutul Wuppertal (Germania) pentru a afla cum afectează stilul dvs. de viață amprenta dvs. de carbon. Toate datele pe care le furnizați vor rămâne anonime.

femeie in laboratorul de cercetare

Influențăm clima în mod pozitiv

Limitarea emisiilor de CO2 și gaze cu efect de seră pentru combaterea schimbărilor climatice este una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă omenirea. Compania Henkel sprijină Acordul de la Paris privind schimbările climatice și și-a stabilit obiectivul de a deveni ecologică până în 2040.

Facem o lume mai curată

  • certificatele Persil

    Certificatele noastre

    Henkel este un pionier în dezvoltarea detergenților ecologici și a fost prima companie care a semnat „Documentul A.I.S.E. pentru spălare și curățare durabilă” în 2005. Companiile care se alătură acestei inițiative a Asociației internaționale pentru produsele de îngrijire a casei și a rufelor se angajează să își îmbunătățească continuu procesele și să raporteze anual cu privire la progresele economice, cele privind mediul și cele sociale realizate pe baza unor cifre cheie stabilite.

  • familie se plimba in natura

    Responsabilitatea Henkel

    În calitate de pionier în domeniul sustenabilității, dorim să promovăm noi soluții pentru o dezvoltare sustenabilă și să dezvoltăm cu succes afacerea noastră în mod responsabil și economic. Aceasta include toate activitățile companiei - pentru întregul lanț de valori.