Skip to Content

Rufe curate și igienizate

Igiena înseamnă mult mai mult decât o curățare strălucitoare: a face ceva bun pentru familie începe cu o igienă adecvată. Aveți încredere în tehnologia Deep Clean a Persil pentru rufe curate și igienizate.

mama incheie camasa fetitei sale

Promisiunea noastră pentru dvs.

Rufele curate sunt importante pentru bunăstarea familiei dvs. și a celor dragi. Datorită tehnologiei Deep Clean, toate produsele Persil vă garantează rezultate fără pete. Pentru îndepărtarea petelor învechite sau persistente, detergenții universali sub formă de pulbere sunt deosebit de adecvați datorită înălbitorului pe care îl conțin. Acest lucru se aplică și spălării textilelor albe. Variantele pentru rufe colorate au fost dezvoltate special pentru spălarea textilelor și articolelor de îmbrăcăminte colorate și, prin urmare, de exemplu, nu conțin nici înălbitor, nici agenți optici de strălucire, astfel încât sunt deosebit de delicate cu culorile. Gelul Persil Sensitive este potrivit și pentru rufele colorate, de exemplu. Există și detergenți speciali pentru rufele colorate, precum Persil Gel Color, Persil Duo-Caps Color și Persil Discs Color 4in1.


bebelus intr-un cos de rufe cu un prosop pe cap

Când este necesară o igienă suplimentară

Pentru rufe curate și igienizate, vă recomandăm să folosiți detergentul pudră Persil Universal sau Persil Gel pentru o curățare igienică. Pentru a preveni și îmbunătăți curățenia în mașina de spălat, este de asemenea util să spălați la intervale regulate, aproximativ o dată pe săptămână într-o gospodărie normală, la temperaturi mai ridicate (de ex. 60 grade) cu un detergent universal sub formă de pudră Persil.

Spălarea la temperaturi ridicate

De asemenea, recomandare noastră se aplică dacă în gospodărie locuiesc persoane cu o boală contagioasă, cum ar fi gripa, ciuperca piciorului, infecții ale pielii sau intestinale sau cu un sistem imunitar slăbit. Înaintea fiecărui ciclu de spălare, verificați instrucțiunile de pe eticheta de îngrijire a articolelor vestimentare. De asemenea, este important de știut că detergenții pe bază de înălbitor nu sunt potriviți pentru materiale colorate și închise la culoare.

Alegeți programe de spălare mai lungi

Lucrurile bune necesită timp: pentru rufele care necesită o curățare în profunzime, trebuie să evitați și programele scurte sau ciclurile rapide și să alegeți programul de spălare cu cel mai lung timp de funcționare.

După spălare, încercați întotdeauna să întindeți imediat rufele pe sârma de rufe sau pe suportul pentru rufe, astfel încât să preveniți formarea de noi microbi în tambur din cauza umidității ridicate cauzate de rufele umede.

Dacă condițiile meteorologice o permit, lăsați rufele să se usuce în aer liber, dacă este posibil, și nu utilizați un uscător.

Igiena în vremea coronavirusului

Rețineți: niciunul dintre produsele noastre actuale nu este eficient împotriva coronavirusului. Nu se pot efectua încă teste comerciale asupra noului coronavirus (SARSCoV-2). Prin urmare, vă recomandăm să aplicați măsuri suplimentare de igienă la domiciliu, pentru a contribui la un mediu sănătos. Informații utile suplimentare pot fi găsite aici:

https://cleanright.eu/

Găsiți combinația perfectă pentru nevoile dvs.

  • copil face baloane de sapun

    Piele sensibilă

    Detergentul lichid Persil Sensitive și detergentul pudră Persil Sensitive au fost dezvoltate pentru persoanele cu piele sensibilă. Poziționați ca detergenți deosebit de compatibili cu pielea, formulele acestora conțin parfumuri dezvoltate special pentru a nu provoca alergii și nu conțin coloranți

  • familie se plimba in natura

    Responsabilitatea Henkel

    În calitate de pionier în domeniul sustenabilității, dorim să promovăm noi soluții pentru o dezvoltare sustenabilă și să dezvoltăm cu succes afacerea noastră în mod responsabil și economic. Aceasta include toate activitățile companiei - pentru întregul lanț de valori.