Persil lucrează continuu pentru a-și îmbunătăți amprenta de mediu de-a lungul întregului său lanț valoric, contribuind astfel în mod eficient la strategia de sustenabilitate a Henkel. La nivel de companie, Henkel se concentrează pe utilizarea eficientă a resurselor sale, reducând consumul de energie al activităților sale globale și evitând emisiile de gaze cu efect de seră. În plus, Henkel s-a angajat să devină o companie ecologică până în 2040. Informații detaliate despre strategia și obiectivele de protecție climatică ale Henkel pot fi găsite aici:

https://www.henkel.com/sustainability/positions/climate-positive.

Cu ajutorul Calculatorului pentru amprenta de carbon Henkel, consumatorii își pot calcula, de asemenea, amprenta personală de CO2 și sunt astfel sprijiniți să-și aducă personal contribuția la limitarea schimbărilor climatice. Informații suplimentare despre aceasta pot fi găsite mai jos.

Strategia noastră de sustenabilitate

Eficiența energetică și protecția climatului sunt componente integrale ale strategiei de sustenabilitate a Henkel, care își propune să creeze mai multă valoare pentru clienți, consumatori, vecini și companie - reducând în același timp amprenta de mediu a companiei. Puteți găsi informații mai detaliate despre strategia de sustenabilitate a Henkel aici:

Descoperiți amprenta dvs. personală

Acordați câteva minute utilizării Calculatorului pentru amprenta de carbon dezvoltat de Henkel și Institutul Wuppertal (Germania) pentru a afla cum afectează stilul dvs. de viață amprenta dvs. de carbon. Toate datele pe care le furnizați vor rămâne anonime.

Influențăm clima în mod pozitiv

Limitarea emisiilor de CO2 și gaze cu efect de seră pentru combaterea schimbărilor climatice este una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă omenirea. Compania Henkel sprijină Acordul de la Paris privind schimbările climatice și și-a stabilit obiectivul de a deveni ecologică până în 2040.

Facem o lume mai curată

Certificările noastre

Henkel este un pionier în dezvoltarea detergenților ecologici și a fost prima companie care a semnat „Documentul A.I.S.E. pentru spălare și curățare durabilă” în 2005. Companiile care se alătură acestei inițiative a Asociației internaționale pentru produsele de îngrijire a casei și a rufelor se angajează să își îmbunătățească continuu procesele și să raporteze anual cu privire la progresele economice, cele privind mediul și cele sociale realizate pe baza unor cifre cheie stabilite.

Responsabilitatea Henkel

În calitate de pionier în domeniul sustenabilității, dorim să promovăm noi soluții pentru o dezvoltare sustenabilă și să dezvoltăm cu succes afacerea noastră în mod responsabil și economic. Aceasta include toate activitățile companiei - pentru întregul lanț de valori.