Dvs. sau unul din membrii familiei dvs. aveți pielea sensibilă? Atunci detergentul nostru pudră care nu provoacă alergii este alegerea potrivită pentru rufele dvs.! Deja în 2009, Persil Sensitive a fost primul detergent din întreaga lume care a primit titlul de detergent anti-alergic de către Centrul European pentru Cercetarea Alergiilor (ECARF). Persil Sensitive conține parfumuri dezvoltate special pentru a nu provoca alergii și nu conține coloranți.

 

Găsiți mai multe informații aici

 

Gelul Persil Sensitive este ideal chiar și pentru rufele colorate.

 

Ar trebui ca persoanele care suferă de alergii să folosească mai puțin detergent decât cantitatea indicată pe ambalajul produsului?

 

Nu. Detergentul Persil Sensitive trebuie întotdeauna dozat în funcție de duritatea apei și gradul de murdărire a rufelor, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Găsiți combinația perfectă pentru nevoile dvs.

Certificările noastre

Henkel este un pionier în dezvoltarea detergenților ecologici și a fost prima companie care a semnat „Documentul A.I.S.E. pentru spălare și curățare durabilă” în 2005. Companiile care se alătură acestei inițiative a Asociației internaționale pentru produsele de îngrijire a casei și a rufelor se angajează să își îmbunătățească continuu procesele și să raporteze anual cu privire la progresele economice, cele privind mediul și cele sociale realizate pe baza unor cifre cheie stabilite.

Curățenie igienică

Rufele curate contribuie la un mediu sănătos pentru dvs. și familia dvs. Produsele noastre Persil, cu tehnologia lor de curățare în profunzime, vă vor menține rufele curate și igienizate.