Skip to Content

Cum să economisiți apă și energie

Lucrurile mici pot face o mare diferență! Aproape 80 % din consumul de energie și amprenta de CO2 a detergenților de rufe este consecința fazei de utilizare, adică a procesului de spălare efectivă la domiciliu. Aceasta este mai ales din cauza energiei necesare pentru încălzirea apei din mașina de spălat.

Micile modificări în alegerea programului de spălare și încărcarea mașinii dvs. pot contribui major la un grad mai mare de sustenabilitate.

Spălați la temperaturi scăzute și reduceți impactul asupra schimbărilor climatice

De-a lungul anilor, am îmbunătățit constant formula Persil pentru a asigura performanțe de spălare superioare chiar și la temperaturi scăzute.

Cu formula noastră de spălare la rece, vă puteți spăla hainele la o temperatură mai scăzută și vă puteți bucura de haine curate și pline de prospețime, în timp ce economisiți energie electrică în valoare de până la 60 € în fiecare an. În plus, alegând să spălați la 30°, puteți reduce cu 50 % impactul mașinii dvs. de spălat asupra schimbărilor climatice. 

Încărcați mașina cât mai mult posibil și economisiți la factura la energie

Încărcarea mașinii de spălat cât mai mult posibil ajută nu numai la economisirea de apă, ci și de bani la factura la energie.

Planificându-vă rutina de spălare și sortând și colectând articole de îmbrăcăminte în funcție de gradul de murdărire, puteți evita spălarea cu un tambur pe jumătate plin, economisind astfel detergent precum și până la 70 % din factura anuală la energie.

masina de spalat haine
buton masina de spalat

Calculați-vă amprenta de mediu personală

Acordați câteva minute utilizării calculatorului dezvoltat de Henkel și Institutul Wuppertal (Germania) pentru a afla cum afectează opțiunile dvs. personale amprenta dvs. de carbon. Cu ajutorul acestui calculator, puteți afla rapid amprenta de mediu personală.

Facem o lume mai curată

  • certificatele Persil

    Certificatele noastre

    Henkel este un pionier în dezvoltarea detergenților ecologici și a fost prima companie care a semnat „Documentul A.I.S.E. pentru spălare și curățare durabilă” în 2005. Companiile care se alătură acestei inițiative a Asociației internaționale pentru produsele de îngrijire a casei și a rufelor se angajează să își îmbunătățească continuu procesele și să raporteze anual cu privire la progresele economice, cele privind mediul și cele sociale realizate pe baza unor cifre cheie stabilite.

  • familie se plimba in natura

    Responsabilitatea Henkel

    În calitate de pionier în domeniul sustenabilității, dorim să promovăm noi soluții pentru o dezvoltare sustenabilă și să dezvoltăm cu succes afacerea noastră în mod responsabil și economic. Aceasta include toate activitățile companiei - pentru întregul lanț de valori.