Skip to Content

Contribuția dvs.

fetita zambeste in natura

Fiecare dintre noi contează și poate contribui la o lume puțin mai bună. Dvs., de asemenea. Persil lucrează constant pentru a-și influența pozitiv amprenta, iar sprijinul dvs. poate ajuta, de asemenea! Este nevoie de mici schimbări în viața de zi cu zi pentru a contribui la o lume mai curată.

 • dozarea detergentului de haine

  Cum să dozați detergentul

 • masina de spalat haine

  Cum să economisiți apă și energie

Facem o lume mai curată

 • certificatele Persil

  Certificatele noastre

  Henkel este un pionier în dezvoltarea detergenților ecologici și a fost prima companie care a semnat „Documentul A.I.S.E. pentru spălare și curățare durabilă” în 2005. Companiile care se alătură acestei inițiative a Asociației internaționale pentru produsele de îngrijire a casei și a rufelor se angajează să își îmbunătățească continuu procesele și să raporteze anual cu privire la progresele economice, cele privind mediul și cele sociale realizate pe baza unor cifre cheie stabilite.

 • familie se plimba in natura

  Responsabilitatea Henkel

  În calitate de pionier în domeniul sustenabilității, dorim să promovăm noi soluții pentru o dezvoltare sustenabilă și să dezvoltăm cu succes afacerea noastră în mod responsabil și economic. Aceasta include toate activitățile companiei - pentru întregul lanț de valori.