Skip to Content

Polimeri

tricou alb spalat cu detergent capsule Persil

Informații interesante

Polimerii din detergenți au diferite funcții importante și deseori fac posibil efectul special al unui detergent.


cuva masina de spalat cu haine verzi in interior

Mai multe despre polimerii de la Persil

Cei mai des folosiți polimeri în formulele Persil sunt:

Agenți antiredepunere

Ajută la menținerea în stare stabilă a murdăriei dizolvate în  apa din mașina de spălat, împiedicând redepunerea acestuia pe materialele textile. De asemenea, previn aspectul gri al rufelor.

Agenți antispumanți

Ajută la menținerea sub control a spumei pentru a evita formarea excesivă de spumă sau scurgerile de apă din mașinile de spălat, atunci când se utilizează o doză  prea mare de detergent.

Inhibitori de transfer de culoare

Mențin în stare stabilă culorile dizolvate în  apa din mașina de spălat și previn re-depunerea culorilor pe celelalte materiale textile și pătarea rufelor. Aceștia sunt o componentă tipică a oricărui detergent eficient pentru rufe colorate.

Polimeri de performanță

Pe lângă agenții tensioactivi, unele produse Persil conțin polimeri pentru scopuri speciale de performanță, de ex. îndepărtarea petelor mai profunde sau o strălucire mai intensă.

Polimeri pentru separarea murdăriei

Sunt absorbiți în fibre în timpul spălării și formează un strat protector. În cazul în care rufele se murdăresc din nou cu pete uleioase, îndepărtarea petelor este mult îmbunătățită.

Agenți de viscozitate

Controlează viscozitatea detergenților gel Persil.

Cum folosim polimerii?

Persil folosește polimeri diferiți pentru a obține proprietăți diferite ale produsului. Aceștia previn, de exemplu, re-depunerea murdăriei pe fibre, transferul de culoare sau chiar pătrunderea mai profundă a murdăriei în țesătură. Mulți polimeri sunt ușor biodegradabili, dar, din păcate, unii nu sunt. Întrucât la dezvoltarea produselor noastre ne străduim în permanență să ne îmbunătățim formulele și amprenta de mediu a acestora, lucrăm pentru a înlocui polimerii cu polimeri mai biodegradabili, acolo unde aceștia pot oferi performanțe similare.


copil fericit jucanduse cu un ceraceaf

Găsiți combinația perfectă pentru nevoile dvs.

  • copil face baloane de sapun

    Piele sensibilă

    Detergentul lichid Persil Sensitive și detergentul pudră Persil Sensitive au fost dezvoltate pentru persoanele cu piele sensibilă. Poziționați ca detergenți deosebit de compatibili cu pielea, formulele acestora conțin parfumuri dezvoltate special pentru a nu provoca alergii și nu conțin coloranți

  • femeie care imbraca o fetita cu o camasa alba

    Curățenie igienică

    Rufele curate contribuie la un mediu sănătos pentru dvs. și familia dvs. Produsele noastre Persil, cu tehnologia lor de curățare în profunzime, vă vor menține rufele curate și igienizate.