Skip to Content

Ingredientele detergentului Persil

stropi de grasime in apa

Persil lucrează constant pentru a vă oferi dvs. și familiei dvs. cea mai bună și cea mai modernă tehnologie pentru rufe strălucitor de curate și igienizate după fiecare spălare. Deoarece fiecare produs din gama Persil este special conceput pentru a satisface într-un mod optim și eficient diferite nevoi, compoziția ingredientelor variază de-a lungul spectrului de produse, de asemenea.

Fiecare ingredient a fost atent selectat pentru a oferi cele mai bune performanțe de curățare, asigurând în același timp compatibilitate cu pielea, inclusiv pielea sensibilă, și cu mediul înconjurător. Aflați mai multe informații despre ingredientele detergentului Persil, selectând categoria care va interesează din lista de mai jos.

 • maini si tricou murdare de noroi

  Agenți tensioactivi

 • pata galbena pe material alb

  Enzime

 • tricou alb pe umeras

  Polimeri

 • Parfumuri

  Parfumuri

 • Conservanți

  Conservanți

Henkel are o lungă tradiție de a se angaja să ofere numai produse care sunt protejate extensiv și sunt compatibile cu sănătatea și mediul înconjurător. Pentru produsele noastre Persil sunt utilizate numai ingrediente care respectă toate cerințele legale ale UE și care au fost testate pe scară largă pentru compatibilitate cu sănătatea. Informații suplimentare despre siguranța produselor Persil pot fi găsite aici:

https://mysds.henkel.com/index.html#/appSelection

De asemenea, continuăm să susținem afirmația conform căreia nu se efectuează teste pe animale pentru produsele noastre de spălare și curățare. Dacă doriți sa aflați mai multe informații despre această afirmație, vă rugăm să vizitați următorul website: 

https://www.henkel.com/brands-and-businesses/laundry-and-home-care/animal-testing

În eventualitatea în care doriți sa accesați informații suplimentare despre microplastic, acestea pot fi găsite aici:

https://www.henkel.com/sustainability/positions/microplastics

Găsiți combinația perfectă de produse Persil pentru nevoile dvs.

 • copil face baloane de sapun

  Piele sensibilă

  Detergentul lichid Persil Sensitive și detergentul pudră Persil Sensitive au fost dezvoltate pentru persoanele cu piele sensibilă. Poziționați ca detergenți deosebit de compatibili cu pielea, formulele acestora conțin parfumuri dezvoltate special pentru a nu provoca alergii și nu conțin coloranți

 • femeie care imbraca o fetita cu o camasa alba

  Curățenie igienică

  Rufele curate contribuie la un mediu sănătos pentru dvs. și familia dvs. Produsele noastre Persil, cu tehnologia lor de curățare în profunzime, vă vor menține rufele curate și igienizate.