Ingredientele noastre

ulei in apa

Persil lucrează constant pentru a vă oferi dvs. și familiei dvs. cea mai bună și cea mai modernă tehnologie pentru rufe  strălucitor de curate. Deoarece fiecare produs este special conceput pentru a satisface diferite nevoi, compoziția ingredientelor variază, de asemenea.

Fiecare ingredient a fost atent selectat pentru a oferi cele mai bune performanțe, asigurând în același timp compatibilitate cu pielea și cu mediul. Aflați mai multe despre ingredientele Persil, selectând din lista de mai jos.

 • Agenți tensioactivi

  Agenți tensioactivi

 • Enzime

  Enzime

 • Polimeri

  Polimeri

 • Parfumuri

  Parfumuri

 • Conservanți

  Conservanți

Henkel are o lungă tradiție de a se angaja să ofere numai produse care sunt protejate extensiv și sunt compatibile cu sănătatea și mediul înconjurător.  Pentru produsele noastre Persil sunt utilizate numai ingrediente care respectă toate cerințele legale ale UE și care au fost testate pe scară largă pentru compatibilitate cu sănătatea. Informații suplimentare despre siguranța produselor pot fi găsite aici: 

https://mysds.henkel.com/index.html#/appSelection

De asemenea, puteți afla mai multe despre afirmația noastră pe următorul site web: Nu se efectuează teste pe animale pentru produsele noastre de spălare și curățare   

https://www.henkel.com/brands-and-businesses/laundry-and-home-care/animal-testing 

Informații suplimentare despre microplastic pot fi găsite aici: 

https://www.henkel.com/sustainability/positions/microplastics

Găsiți combinația perfectă pentru nevoile dvs.

 • bebelus facand baloane de sapun

  Piele sensibilă

  Detergentul lichid Persil Sensitive și detergentul pudră Persil Sensitive au fost dezvoltate pentru persoanele cu piele sensibilă. Poziționați ca detergenți deosebit de compatibili cu pielea, formulele acestora conțin parfumuri dezvoltate special pentru a nu provoca alergii și nu conțin coloranți

 • Rufe curate și igienizate

  Curățenie igienică

  Rufele curate contribuie la un mediu sănătos pentru dvs. și familia dvs. Produsele noastre Persil, cu tehnologia lor de curățare în profunzime, vă vor menține rufele curate și igienizate.