Informații interesante

detergent pudra in cupa de dozare
Loading...

În produsele lichide, conservanții asigură stabilitatea formulărilor. Fără conservanți, produsele pot începe să miroasă neplăcut sau se pot dezvolta bacterii. Conservanții care se adaugă detergenților și produselor de curățat sunt indicați pe ambalaj, indiferent de concentrația lor, în conformitate cu Regulamentul UE privind detergenții. Persoanele cu o alergie cunoscută ar trebui astfel să poată evita cumpărarea produselor care conțin substanța respectivă.

Cum folosim conservanții?

femeie scotand haine curate din masina de spalat
Loading...

Folosim conservanți în gelul Persil cu foarte mare atenție și doar atât cât este necesar.

 

În acest fel, încercăm să evităm conservanții cât mai mult posibil, dacă conservarea poate fi realizată de alte componente ale rețetei. În timpul aplicării, gelul Persil este în general diluat din abundență cu apă.

Găsiți combinația perfectă pentru nevoile dvs.

Piele sensibilă

Gelul Persil Sensitive și detergentul pudră Persil Sensitive au fost dezvoltate pentru persoanele cu piele sensibilă. Poziționați ca detergenți deosebit de compatibili cu pielea, formulele acestora conțin parfumuri dezvoltate special pentru a nu provoca alergii și nu conțin coloranți.

Curățenie igienică

Rufele curate contribuie la un mediu sănătos pentru dvs. și familia dvs. Produsele noastre Persil, cu tehnologia lor de curățare în profunzime, vă vor menține rufele curate și igienizate.