Skip to Content

Agenți tensioactivi

pete de noroi pe haine

Lucruri interesante

Agenții tensioactivi sunt componentele principale ale majorității detergenților și agenților de curățare. Îndepărtează petele și murdăria de pe haine și se asigură că murdăria este îndepărtată împreună cu apa de spălat.


surfactants

Mai multe despre agenții tensioactivi de la Persil

În produsele mărcii Persil se folosesc două grupuri de agenți tensioactivi:

Agenți tensioactivi anionici

Eficienți la curățarea murdăriei uleioase și la contaminările cu pete uleioase/argiloase

Agenți tensioactivi neionici

Excelenți la îndepărtarea celor mai rezistente grăsimi

Cum folosim agenții tensioactivi?

Pentru o curățenie strălucitoare și de durată: Persil folosește agenți tensioactivi pentru a garanta cele mai bune rezultate de spălare pe care le așteptați de la detergentul în care aveți încredere. Toți agenții tensioactivi pe care îi folosim sunt biodegradabili.

Agenții tensioactivi pot fi pe bază de petrol sau pot fi de origine naturală (de exemplu, ulei din sâmburi de palmier). Dacă uleiul din sâmburi de palmier este utilizat ca bază, ne asigurăm că acest ulei este cultivat în mod sustenabil conform modelului de bilanț masic RSPO până la sfârșitul anului 2020, ca parte a angajamentului nostru pentru o lume mai curată. 


Găsiți combinația perfectă pentru nevoile dvs.

  • copil face baloane de sapun

    Piele sensibilă

    Detergentul lichid Persil Sensitive și detergentul pudră Persil Sensitive au fost dezvoltate pentru persoanele cu piele sensibilă. Poziționați ca detergenți deosebit de compatibili cu pielea, formulele acestora conțin parfumuri dezvoltate special pentru a nu provoca alergii și nu conțin coloranți

  • femeie care imbraca o fetita cu o camasa alba

    Curățenie igienică

    Rufele curate contribuie la un mediu sănătos pentru dvs. și familia dvs. Produsele noastre Persil, cu tehnologia lor de curățare în profunzime, vă vor menține rufele curate și igienizate.