Skip to Content

Enzime

pete galbene pe haine

Lucruri interesante

Enzimele sunt agenți de curățare ecologici, care acționează mai ales pe anumite tipuri de pete. Există diferite tipuri de enzime, fiecare dintre acestea fiind specializată în îndepărtarea anumitor pete și impurități (grăsimi, amidon, proteine...). Fiecare enzimă conținută în formulele Persil acționează ca un catalizator și este activată de mai multe ori în timpul ciclului de spălare pentru a îndepărta complet toate particulele de murdărie. Chiar și la temperaturi scăzute. Indiferent de concentrația lor, enzimele trebuie indicate pe ambalaj în conformitate cu Regulamentul UE privind detergenții.


Mai multe despre enzimele de la Persil

Principalele enzime utilizate în formulele Persil sunt proteazele, amilazele și celulazele:

Proteazele

Elimină murdăria pe bază de proteine precum petele de ou, sânge și lapte

Amilazele

Elimină petele pe bază de zahăr și amidon, cum ar fi pastele, cartofii, orezul și cerealele

Celulazele

Netezesc materialele textile și protejează culorile, conferă un alb strălucitor și protejează împotriva scămoșării

Cum folosim enzimele?

Persil dezvoltă în mod necontenit enzime de ultimă generație pentru a ține pasul cu schimbările obiceiurilor societății și pentru a elimina eficient chiar și cele mai recente tipuri de pete. De asemenea, enzimele active la rece ajută la îndepărtarea petelor la temperaturi scăzute de spălare, cum ar fi 20 sau 30 °C.


Găsiți combinația perfectă pentru nevoile dvs.

  • copil face baloane de sapun

    Piele sensibilă

    Detergentul lichid Persil Sensitive și detergentul pudră Persil Sensitive au fost dezvoltate pentru persoanele cu piele sensibilă. Poziționați ca detergenți deosebit de compatibili cu pielea, formulele acestora conțin parfumuri dezvoltate special pentru a nu provoca alergii și nu conțin coloranți

  • femeie care imbraca o fetita cu o camasa alba

    Curățenie igienică

    Rufele curate contribuie la un mediu sănătos pentru dvs. și familia dvs. Produsele noastre Persil, cu tehnologia lor de curățare în profunzime, vă vor menține rufele curate și igienizate.