Fiecare dintre noi contează și poate contribui la o lume puțin mai bună. Dvs., de asemenea. Persil lucrează constant pentru a-și influența pozitiv amprenta, iar sprijinul dvs. poate ajuta, de asemenea! Este nevoie de mici schimbări în viața de zi cu zi pentru a contribui la o lume mai curată.

Facem o lume mai curată

Certificările noastre

Henkel este un pionier în dezvoltarea detergenților ecologici și a fost prima companie care a semnat „Documentul A.I.S.E. pentru spălare și curățare durabilă” în 2005. Companiile care se alătură acestei inițiative a Asociației internaționale pentru produsele de îngrijire a casei și a rufelor se angajează să își îmbunătățească continuu procesele și să raporteze anual cu privire la progresele economice, cele privind mediul și cele sociale realizate pe baza unor cifre cheie stabilite.

Responsabilitatea Henkel

În calitate de pionier în domeniul sustenabilității, dorim să promovăm noi soluții pentru o dezvoltare sustenabilă și să dezvoltăm cu succes afacerea noastră în mod responsabil și economic. Aceasta include toate activitățile companiei - pentru întregul lanț de valori.