De generații, pasiunea noastră a fost să dezvoltăm inovații care să asigure cea mai bună performanță pentru rufele dvs. Ne-am angajat să contribuim la o lume mai curată, oferindu-vă produse sigure pentru dvs., familia dvs. și mediul înconjurător și care oferă rezultate de spălare perfecte.

 

  • Formulele noastre evoluează constant pentru a oferi performanțe și mai bune la temperaturi scăzute, contribuind la economisirea energiei și la reducerea impactului nostru asupra mediului.
  • Dezvoltăm în mod constant ingrediente pentru a îmbunătăți  modul acestora de a se degrada și a proteja natura.

 

Astăzi, toate ambalajele Persil sunt deja complet reciclabile atunci când sunt  sortate corect. De asemenea, ne străduim să creștem proporția de plastic deja reciclat în ambalajele noastre în următorii ani și, de asemenea, să folosim plastic organic.

 

Persil: inovații responsabile pentru dvs. și pentru mediu. Pentru o lume mai curată, pas cu pas.

 

01.

Ingredientele noastre

02.

Ambalajele noastre

03.

Dezvoltarea
procesului de fabricație

04.

Contribuția dvs.

Facem lumea mai curată

Certificatele noastre

Henkel este un pionier în dezvoltarea detergenților ecologici și a fost prima companie care a semnat „Documentul A.I.S.E. pentru spălare și curățare durabilă” în 2005. Companiile care se alătură acestei inițiative a Asociației internaționale pentru produsele de îngrijire a casei și a rufelor se angajează să își îmbunătățească continuu procesele și să raporteze anual cu privire la progresele economice, cele privind mediul și cele sociale realizate pe baza unor cifre cheie stabilite.

Piele sensibilă

Detergentul lichid Persil Sensitive și detergentul pudră Persil Sensitive au fost dezvoltate pentru persoanele cu piele sensibilă. Poziționați ca detergenți deosebit de compatibili cu pielea, formulele acestora conțin parfumuri dezvoltate special pentru a nu provoca alergii și nu conțin coloranți.

Curățenie igienică

De generații, pasiunea noastră a fost să inovăm pentru a asigura rezultate excelente pentru rufele dvs. Rufele curate contribuie la un mediu sănătos pentru dvs. și familia dvs. Produsele Persil, cu tehnologia Deep Clean, vă garantează curățarea igienică pe care o doriți  pentru rufele  dumneavoastră.

familie in natura si un copac in fundal
Loading...

Responsabilitatea Henkel

În calitate de pionier în domeniul sustenabilității, dorim să promovăm noi soluții pentru o dezvoltare sustenabilă și să dezvoltăm cu succes afacerea noastră în mod responsabil și economic. Aceasta include toate activitățile companiei - pentru întregul lanț de valori.